recette cocktail parker 75 avec liqueur d'abricot champagne et gin

Parker 75Pierre-Marie Bisson @Milk & Honey

recette cocktail parker 75 avec liqueur d'abricot champagne et gin

Description

Discover this cocktail recipe Parker 75 made from Apricot liqueur, Champagne, Gin, simple syrup, lime juice and Peychaud’s bitters.

A cocktail you can watch on video with Pierre-Marie Bisson, at Milk & Honey in London. Sadly, this London’s original speakeasy bar is no longer open.

Recipe card

Ingredients - 1 Pers.

  • Crème d'Abricot - 1cl
  • Peychaud's bitters - 2 dashes
  • Lime juice - 1cl
  • Sugar syrup - 1cl
  • Gin - 2cl
  • Champagne - 6cl

Preparation

  1. Pour Peychaud’s bitters.
  2. Add fresh lemon juice.
  3. Then the sugar syrup.
  4. Add the Briottet Crème d’Abricot.
  5. Pour the gin.
  6. Shake.
  7. And finally pour in a coupe and complete with champagne.